Luca Sanitair

Persberichten

Jaar:  

LEIDEN - Leidse sanitair groothandel Luca Sanitair introduceert in maart 2024 een vernieuwde catalogus. De 384 pagina's tellende catalogus geeft een overzicht van het complete assortiment met prijzen, dat uitgebreid is met nieuwe merken en productlijnen. Aangesloten dealers ontvangen aankomende maand een hardcopy versie die persoonlijk overhandigd wordt door een vertegenwoordiger.

LEIDEN - Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de kwaliteitsproducten van Lagoo. Het merk biedt een complete lijn van kranen, douches en accessoires die beschikbaar zijn in 6 onderscheidende kleuren, waarvan drie met een PVD afwerking. De serie is verkrijgbaar bij aangesloten Luca Sanitair dealers in Nederland en België.

LEIDEN - Een deel van de producten van de Leidse sanitair groothandel Luca Sanitair is sinds kort beschikbaar in de 3D ontwerpprogramma’s Visoft en Saninet. Met deze programma’s kunnen sanitair professionals binnen korte tijd een realistische badkamer ontwerpen en indelen. Met deze ontwikkeling wil Luca Sanitair aangesloten dealers ondersteunen bij het verkoopproces.

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de Lalita serie van Globo. Deze serie bestaat uit opzetwastafels en wandclosets die gemaakt zijn van keramiek. Kenmerkend voor de serie zijn ronde vormen, een groot aantal kleuropties en bij de wandclosets een wervelspoelsysteem. De Lolita serie is exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

LEIDEN - De Leidse sanitair groothandel Luca Sanitair, viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum. Met Albert, Wilton en Anton aan het roer, is de onderneming uitgegroeid tot een groothandel met een compleet sanitair assortiment, 300 dealers in Nederland en België en meer dan 10.000 producten. De onderneming blijft groeien, maar kenmerkend is en blijft de persoonlijke benadering richting relaties.

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de Bagno Metallo serie. Deze serie bestaat uit high end baden en wastafels die afgewerkt zijn met een metaalcoating. Deze coating bestaat uit zuiver metaal dat op ambachtelijke wijze aangebracht wordt. De serie is beschikbaar bij geselecteerde dealers in Nederland en België.

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de kranenserie Squadra van het Italiaanse merk Bongio. De bedrijven hadden het gezamenlijke doel om een veelzijdige en tijdloze serie kranen te ontwerpen. Hieruit zijn 22 designkranen ontstaan die beschikbaar zijn in 10 verschillende kleuren. De Squadra serie is exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

Luca Sanitair introduceert de Futuro Flush, een waterbesparend toilet van deels gerecycled materiaal. Met de komst van dit toilet wil het bedrijf de circulaire economie ondersteunen en consumenten de keuze geven om bij te dragen aan een beter milieu. Het toilet is te bestellen via aangesloten Luca Sanitair dealers in Nederland en België.

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de kranenserie Squadra van het Italiaanse merk Bongio. Deze serie bestaat uit 22 design kranen die beschikbaar zijn in 16 verschillende kleuren. De Squadra serie is exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de OPI-meubellijn van het Italiaanse merk Ceramica Globo. De meubellijn bestaat uit high end opzetwastafels en badkamermeubels die beschikbaar zijn in verschillende vormen, maten en kleuren. De OPI-meubellijn is exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

Luca Sanitair, een groothandel in Italiaans design sanitair, heeft een servicedienst ontwikkeld om aangesloten dealers in Nederland te ondersteunen op het gebied van aftersales. Middels een online serviceformulier kunnen zij op de website van de groothandel gemakkelijk een aanvraag indienen. Luca Sanitair verwerkt het verzoek vervolgens middels een telefonisch advies, het toesturen van een onderdeel of het inzetten van een servicemonteur.

Luca Sanitair, groothandel in Italiaans design, introduceert in zijn catalogus van 2021 een vrijstaand zwart bad voor de VASCA lijn. Het bad is onder de naam LUVA1750A te bestellen bij aangesloten dealers in Nederland en België. Met de komst van dit zwarte bad speelt de groothandel in op de laatste trends op het gebied van sanitair.