Luca Sanitair

Luca Sanitair

Luca Sanitair

Met zijn private label biedt Luca Sanitair een ruim assortiment aan sanitairproducten die perfect met elkaar te combineren zijn. Zoekt u een vrijstaand bad met bijpassende opzetwastafels? Dan is er een grote kans dat u binnen ons private label een mooie set kunt samenstellen. Onder het private label behoren vrijstaande baden, opzetwastafels, fonteinen, accessoires en overige toebehoren. Kenmerkend voor Luca Sanitair is het grote aanbod in vrijstaande baden, hoekbaden en back-to-wall baden. Daarnaast produceert Luca Sanitair ook douchewanden onder de naam Luca Glass.

Vrijstaande baden

Luca Sanitair is gespecialiseerd in vrijstaande baden. Deze zijn verkrijgbaar in twee productsoorten: de Primo lijn en de Vasca lijn. De Primo lijn bevat lichtgewicht baden van acryl en de Vasca lijn bevat massief gegoten, zware baden van mineral stone of solid surface. Beide materialen hebben verschillende eigenschappen met hun eigen kenmerken en voordelen. De baden zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en vormen en zijn goed te combineren met bijpassende opzetwastafels en fonteinen.

Specials

De afgelopen jaren heeft Luca Sanitair in samenwerking met fabrikanten ook diverse 'specials' ontwikkeld, waarmee de groothandel gehoor geeft aan de wensen van zijn klanten. Zo heeft Luca Sanitair de Futuro Flush ontworpen, een duurzaam en waterbesparend toilet. Met daarnaast de Bagno Metallo serie, die bestaat uit high end baden en wastafels die bewerkt zijn met een metalen coating.

Informatie

Download de productbrochures van Luca SanitairLuca Sanitair consumentenfolder


Bagno Metallo flyer

Toon alle producten van Luca Sanitair