Luca Sanitair

Luca Sanitair

Het eigen merk van groothandel Luca Sanitair. Het assortiment van Luca Sanitair heeft een Italiaans design en bevat veel eigen ontwikkelde badkamer producten zoals vrijstaande baden, fonteinen, opzetwastafels, muur nissen, douchewanden, design afvoeren en accessoires.

Luca Vloerwisser

Een bekend product van Luca Sanitair is de Luca vloerwisser. Deze handige en duurzame wisser heeft Luc van den Berg zelf bedacht en ontwikkeld. De Luca vloerwisser is te combineren met de inloopdouches van Luca Sanitair.

Vrijstaand bad

Luca Sanitair is specialist in vrijstaande baden. De vrijstaande baden zijn in twee productsoorten te verkrijgen: Primo en Luca Vasca. De baden van Primo zijn van acryl, wat zorgt voor een comfortabel en aangenaam gebruik voor de huid. De Luca Vasca baden zijn van massief gegoten mineral stone of solid surface materiaal. Deze zware baden hebben een praktische vorm en een prachtige glanzende of matte afwerking. Kiest u voor één van deze vrijstaande baden, dan bent u verzekerd van jarenlange kwaliteit en onderhoudsgemak.

Douchewanden

Luca Glass is een samengestelde collectie douchewanden van Luca Sanitair. Het is fris van design, makkelijk te combineren en snel uit voorraad leverbaar. Het veiligheidsglas is behandeld met een coating. Al het beslag is van volledig RVS met als mogelijke afwerkingen; geborsteld, mat zwart en chroom.

Informatie

Download de productbrochures van Luca SanitairLuca Sanitair consumentenfolder


Luca Roll-in montage instructies


Luca Glass combinatiemogelijkheden