Luca Sanitair

Luca Sanitair

Voor het private label ontwikkeld Luca Sanitair onder andere vrijstaande baden, fonteinen, opzetwastafels van hoogwaardige kwaliteit en vervaardigd naar Italiaans design. Daarnaast produceert Luca Sanitair ook douchewanden onder de naam Luca Glass.

Vrijstaande baden

Luca Sanitair is gespecialiseerd in vrijstaande baden. Deze zijn verkrijgbaar in twee productsoorten; de Primo lijn en de Vasca lijn. De Primo lijn bevat lichtgewicht baden van acryl en de Vasca lijn bevat massief gegoten, zware baden van mineral stone of solid surface. De baden zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en vormen en zijn goed te combineren met bijpassende opzetwastafels en fonteinen. Wanneer u kiest voor een van onze vrijstaande baden, bent u verzekerd van jarenlange kwaliteit en onderhoudsgemak.

Materialen

De vrijstaande baden zijn verkrijgbaar in acryl, mineral stone en solid surface, materialen die elk andere eigenschappen hebben.

Acryl is een hoogwaardig kunststof. Het is een materiaal dat warm aanvoelt en een glad en poriƫnvrij oppervlak heeft. Doordat vuil zich nauwelijks hecht aan het materiaal acryl, is het onderhoud zeer eenvoudig. Ook is acryl slipvast en houdt het badwater langer warm. Acryl voelt comfortabel aan tegen het huidoppervlak. Het materiaal heeft een natuurlijke glans en behoudt zijn kleur doordat het kleurvast is.

Mineral Stone is een composietmateriaal, bestaande uit een gekleurde kern van mineralen die vervolgens krasvast gelakt wordt. Door de steenstructuur die in het materiaal zit, wordt een echte 'stonelook' gecreƫerd. In tegenstelling tot natuursteen, kunnen vlekken niet in dit materiaal trekken. Mineral Stone heeft dus de luxe, exclusieve uitstraling van natuursteen, zonder de nadelen.

Solid Surface betekent letterlijk: 'duurzaam oppervlaktemateriaal' en is een composiet dat glad van structuur is en aangenaam aanvoelt. Het is een compact samengesteld materiaal van mineralen en harsen en kent een hoge mate van bestendigheid. Producten van Solid Surface worden gegoten met behulp van een mal, wat zorgt voor een geraffineerde uitstraling en het gebruik van dunwandige baden en wastafels mogelijk maakt.

Lees hier meer over de onderhoudsvoorschriften.

Informatie

Download de productbrochures van Luca SanitairLuca Sanitair consumentenfolder