Luca Sanitair

Persberichten

Persbericht: Luca Sanitair beschikbaar in 3D ontwerpprogramma’s

20-10-2023

LEIDEN - Een deel van de producten van de Leidse sanitair groothandel Luca Sanitair is sinds kort beschikbaar in de 3D ontwerpprogramma’s Visoft en Saninet. Met deze programma’s kunnen sanitair professionals binnen korte tijd een realistische badkamer ontwerpen en indelen. Met deze ontwikkeling wil Luca Sanitair aangesloten dealers ondersteunen bij het verkoopproces. 

De groothandel heeft de producten van het private label en Globo beschikbaar gemaakt in beide ontwerpprogramma’s. Het private label bestaat uit een groot aantal baden, opzetwastafels, fonteinen, toiletten, nissen en afvoeren. Het Italiaanse merk Globo staat bekend om zijn kleurrijke (opzet)wastafels, fonteinen en toiletten. De meeste van deze producten zijn beschikbaar in 29 kleuren en prints, van roze tot marmerlook, die allemaal te gebruiken zijn in Visoft en Saninet. Volgend jaar breidt Luca Sanitair verder uit met andere merken en producten voor de ontwerpprogramma’s. 

Middels een onderzoek onder aangesloten dealers heeft Luca Sanitair een weloverwogen keuze gemaakt voor de programma’s Visoft en Saninet. De resultaten hiervan lieten namelijk zien dat 80% van deze groep naar tevredenheid gebruikmaakt van een van deze 3D-ontwerpprogramma’s. ‘Hoe groot je showroom ook is, je kunt niet alles laten zien. Daarom zijn deze programma’s met een volledig assortiment een mooie verlenging van de showroom, waarbij de klant direct een realistisch beeld van het eindresultaat te zien krijgt’, aldus een dealer. 

Over Luca Sanitair

Luca Sanitair is een groothandel die gespecialiseerd is in Italiaans design sanitair van hoogwaardige kwaliteit. De groothandel biedt een compleet sanitairassortiment aan en staat bekend om zijn grote aanbod in vrijstaande baden. Bij Luca Sanitair staan een persoonlijke aanpak en snelle levering centraal. De producten van de groothandel zijn uitsluitend verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.