Luca Sanitair

Over Luca Sanitair

Luca Sanitair

Luca Sanitair is een groothandel die gespecialiseerd is in Italiaans design sanitair van hoogwaardige kwaliteit. De groothandel biedt een compleet sanitairassortiment aan en staat bekend om zijn grote aanbod in vrijstaande baden. Bij Luca Sanitair staan een persoonlijke aanpak en snelle levering centraal. De producten van de groothandel zijn uitsluitend verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

Van vloerwissers naar compleet assortiment

Luca Sanitair is opgericht in 2002 en maakte zijn intrede met de verkoop van vloerwissers naar eigen ontwerp. In de jaren die daarop volgden werd het assortiment uitgebreid met baden, wastafels en accessoires. Naast de private label producten startte Luca Sanitair samenwerkingen met Italiaanse fabrikanten. Met de keramiekproducten van Globo, kranen en douches van Lagoo en Bongio, badkamermeubelen van GB Group, radiatoren van Das en accessoires van Capannoli kwam een compleet assortiment tot stand. 

Uitbreiding met 'specials'

De afgelopen jaren heeft Luca Sanitair in samenwerking met fabrikanten ook diverse 'specials' ontwikkeld, waarmee de groothandel gehoor geeft aan de wensen van zijn klanten. Zo heeft Luca Sanitair de Futuro Flush ontworpen, een duurzaam en waterbesparend toilet. Met daarnaast de Bagno Metallo serie, die bestaat uit high end baden en wastafels die bewerkt zijn met een metalen coating. 

Persoonlijke aanpak

Met een hecht team probeert Luca Sanitair zijn dealers zo snel en goed mogelijk te ondersteunen, om de klant van het juiste advies te voorzien. Belangrijk voor Luca Sanitair is en blijft de persoonlijke benadering richting dealers, fabrikanten en personeel. 'We zijn erg dankbaar voor onze verschillende relaties en willen ons hier de komende jaren ook hard voor inzetten. Alleen door elkaar te ondersteunen, kunnen we verder groeien', vertelt Albert.

Ruime voorraad

Leveringen vinden uitsluitend plaats vanuit het centraal magazijn te Leiden aan exclusief geselecteerde dealers in Nederland en België. Door de meest commerciële producten op voorraad te houden, kan er meestal binnen één week uitgeleverd worden met intern of extern transport.Contact opnemen?

Rooseveltstraat 12
2321 BM Leiden
071-572 5623
Info@lucasanitair.nl

LET OP! Op dit adres bevindt zich GEEN showroom

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur
Op feestdagen zijn wij gesloten

Zoek uw Luca dealer