Luca Sanitair

Persberichten

Persbericht: Groothandel Luca Sanitair brengt nieuwe catalogus 2024 uit

29-02-2024

LEIDEN - Leidse sanitair groothandel Luca Sanitair introduceert in maart 2024 een vernieuwde catalogus. De 384 pagina's tellende catalogus geeft een overzicht van het complete assortiment met prijzen, dat uitgebreid is met nieuwe merken en productlijnen. Aangesloten dealers ontvangen aankomende maand een hardcopy versie die persoonlijk overhandigd wordt door een vertegenwoordiger. 

Luca Sanitair introduceert in de catalogus onder andere het nieuwe kwaliteitsmerk Lagoo, dat een complete collectie van kranen, douches en accessoires aanbiedt. De producten zijn verkrijgbaar in 7 onderscheidende kleuren, waarvan vier met een PVD afwerking. Bij deze afwerking is een extra laag metaal in vacuümkamers op de kraan of douche aangebracht, waardoor een onderscheidende combinatie van kleur, textuur en duurzaamheid ontstaat. 

Het bestaande assortiment wordt aangevuld met 150 nieuwe artikelen van het private label, waaronder: baden, wastafels, fonteinen en nissen. Badafvoeren en Luca Glass u-profielen zijn vanaf heden ook beschikbaar in PVD kleuren. Nieuw dit jaar is de Luca Vetro lijn, bestaande uit zeven glazen opzetwastafels en fonteinen die in 14 Bagno di Colore en 14 Le Pietre kleuren leverbaar zijn. Daarnaast zijn de Moon badkamermeubels van GB Group nu ook beschikbaar in een ondiepe variant van 45 cm, naast de al bestaande 52 cm. Dit maakt het meubel extra geschikt voor compacte badkamers.

De lay-out van de catalogus is grotendeels hetzelfde gebleven. Nieuw is de mogelijkheid om in te zien welke producten vanuit voorraad leverbaar zijn. Dealers kunnen hiermee gemakkelijk een inschatting maken van de levertijd per product. Daarnaast zijn er enkele projecten en 'binnenkijkers' toegevoegd die gebruikt kunnen worden ter inspiratie. 

Aangesloten dealers kunnen aankomende maand een hardcopy versie van de catalogus verwachten, die persoonlijk overhandigd wordt door een vertegenwoordiger. Daarnaast ontvangen zij via de nieuwsbrief overige informatie en documentatie rondom de catalogus en de uitbreiding van het assortiment. Voor overige vragen kunnen zij contact opnemen met een vertegenwoordiger of de binnendienst. 

Over Luca Sanitair

Luca Sanitair is een groothandel die gespecialiseerd is in Italiaans design sanitair van hoogwaardige kwaliteit. De groothandel biedt een compleet sanitairassortiment aan en staat bekend om zijn grote aanbod in vrijstaande baden. Bij Luca Sanitair staan een persoonlijke aanpak en snelle levering centraal. De producten van de groothandel zijn uitsluitend verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.