Globo

Globo

Met het Italiaanse bedrijf Ceramica Globo heeft Luca Sanitair nog een leverancier in keramisch sanitair met artikelen als toiletten, wastafels en fonteinen. Het bedrijf is gevestigd in Castel Sant’ Elia Italië en sinds 1980 succesvol in de Italiaanse industrie van badkamermeubelen.

Innovatief en trendgericht keramisch sanitair

Globo richt zich op de nieuwste innovaties en trends van keramisch sanitair. Het betrokken en professionele team van Globo komt constant met nieuwe ideeën en creatieve ontwerpen om opzetwastafels, wandclosets of andere keramiek producten te lanceren van betrouwbare en stijlvolle kwaliteit. Luca Sanitair is zeer content met de samenwerking en hun uitgebreide sanitair assortiment van zeer hoge kwaliteit.

Waterbesparend toilet Futuro Flush

De Futuro Flush is een waterbesparend toilet van gerecycled materiaal. Het toilet heeft een geëmailleerde sifon voor een efficiëntere spoeling en langere levensduur. Daarnaast heeft de Futuro Flush een verbruik van 2,6/4 liter per spoeling en is er een ingebakken reduceerring toegepast om het waterverbruik te verminderen. Het toilet wordt gekenmerkt door een moderne en slanke vormgeving en is beschikbaar in glans wit, mat wit en mat zwart.

Onderhoud keramisch sanitair

Let op: reinigen met een zachte doek en een zacht, niet schurend schoonmaakmiddel (zeep). Het keramisch sanitair ruim naspoelen en droog maken met een doek, dit om kalk en vlekken te voorkomen. Het gebruik van agressieve antikalk en schuurmiddelen wordt ten strengste afgeraden, omdat deze het keramisch oppervlak kunnen beschadigen.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.ceramicaglobo.com/en/

Informatie

Download de productbrochures van GloboFlyer Futuro Flush toilet


Globo MODE serie


Globo OPI serie


Globo kleuroverzicht


Le Pietre kleuren