Luca Sanitair

Globo

Ceramica Globo

Op zoek naar kleurrijk keramiek voor de badkamer? Dan ben je bij Globo op de juiste plek. Het Italiaanse bedrijf is gespecialiseerd in keramisch sanitair en produceert wastafels en (wand)closets in een divers kleurenpalet, van roze tot marmerlook.

Duurzaam

Globo stelt het milieu centraal in zijn gehele bedrijfsvoering, met als doel de impact van de productiecyclus op het milieu te verminderen. De voornaamste aandachtspunten zijn het reduceren van het elektriciteitsverbruik, het gebruik van natuurlijke bronnen en het verminderen van de CO2-uitstoot. Dankzij de activiteiten met betrekking tot milieu en duurzaamheid heeft Globo de internationale bedrijfsnorm voor milieubeheer en ISO 14001:2015 behaald.

Futuro Flush

Futuro Flush is een waterbesparend toilet van gerecycled materiaal. Het toilet heeft een geëmailleerde sifon voor een efficiëntere spoeling en langere levensduur. Daarnaast heeft de Futuro Flush een verbruik van 2,6/4 liter per spoeling en is er een ingebakken reduceerring toegepast om het waterverbruik te verminderen. Het toilet wordt gekenmerkt door een moderne en slanke vormgeving en is beschikbaar in glans wit, mat wit en mat zwart.

Informatie

Download de productbrochures van GloboFuturo Flush


LALITA


MODE


OPI


Bagno di Colore


Le Pietre

Toon alle producten van Globo