GB Group

GB Group

GB badkamermeubelen

GB Group is opgericht in 1978 als een familiebedrijf en heeft door de jaren heen een constante progressie geboekt. Hierdoor heeft het merk zich sterk gevestigd op zowel de nationale als de internationale markt. Tegenwoordig wordt de productie van het badkamermeubilair met de groots mogelijke zorg in alle productieprocessen volledig gerealiseerd. Dit gebeurd in de overdekte productiehallen van maar liefst 8000 vierkante meter.

Goede prijs/kwaliteitverhouding

GB Group kan dankzij de handwerkproductie en de moderne stijl bijna alle klanten tevreden stellen. Het assortiment wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe collecties die aan de behoefte voldoen van de klant. Het doel van GB is niet alleen de creatie van een hoogwaardig product met een goede prijs/kwaliteitverhouding, maar ook te hechten aan betrouwbaarheid en service.

Onderhoudsadvies badmeubelen

Gebruik voor het schoonmaken van een meubel een zachte en vochtige doek, geen zeep of ander schoonmaakmiddel gebruiken. Gebruik geen schuursponzen of agressieve schoonmaakmiddelen om een meubel te reinigen. Laat geen natte of vochtige spullen op het meubel achter en zorg dat er geen condens op het badmeubel achterblijft. Gebruik niet teveel en te heet water boven de 65 graden. Zorg verder voor een goed functionerende ventilatie.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.gbgroupe.com/en/

Informatie

Download de productbrochure van GB GroupGB mat en glans kleuren


GB wood kleuren


GB Catalogus Trendy 2022


GB Catalogus Atelier 2020