Luca Sanitair

Persberichten

Nieuw: Luca Sanitair breidt assortiment uit met Como serie van Lagoo

01-05-2024

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de Como serie van Lagoo. Deze serie bestaat uit diverse kranen die zich onderscheiden door een afgeronde en speelse vorm. Como is beschikbaar in een groot aantal kleuropties en is voorzien van een waterbesparend ColdStart systeem. De serie is verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België. 

De Como serie is beschikbaar in zes verschillende kleuren: Chrome, Brushed Nickel, Matt Black, Brushed Copper, Brushed Gun Metal en Brushed Champagne. De laatste drie behoren tot de premium PVD kleuren, waarbij een extra laag metaal in vacuümkamers op de kraan of douche is aangebracht. Hierdoor ontstaat een onderscheidende combinatie van kleur, textuur en duurzaamheid. 

Dankzij een ColdStart systeem stroomt er, vanuit de middenstand van de hendel, eerst alleen koud water door de mengkraan. Pas wanneer de hendel naar links beweegt, wordt er warm water bijgemengd. Op deze manier wordt er bewust gebruikgemaakt van water en energie, met behoud van comfort. 

De Como serie wordt net als andere producten van Lagoo geproduceerd in Italië. ‘Nergens in de wereld is er meer expertise en ervaring op het gebied van kraan- en douche technologie dan op deze plek’, aldus Ad Piesaar en Joost van der Veldt. Aan het eind van het productieproces worden Lagoo producten individueel gecontroleerd en getest. Hierbij worden zowel de techniek als de oppervlaktebehandeling aan inspectie onderworpen. Op deze manier kan Lagoo de kwaliteit van zijn producten garanderen en bieden zij klanten 7 jaar garantie aan.

Over Lagoo
Lagoo heeft een complete lijn van kranen, douches en accessoires die ontworpen zijn met de Italiaanse stijl als uitgangspunt. Kwaliteit en een tijdloos design staan hierbij hoog in het vaandel. Aan de basis van Lagoo staan ondernemers Ad Piesaar en Joost van der Veldt. Ad: ‘Wij zagen in de markt een toenemende vraag naar complete collecties. Kranen, douches en accessoires, de klant wil deze items in een onderscheidende stijl en kleur. Met Lagoo spelen wij hierop in, met een assortiment dat bovendien direct vanuit voorraad in Nederland leverbaar is’.