Luca Sanitair

Persberichten

Nieuw: Luca Sanitair breidt assortiment uit met Lagoo kranen, douches en accessoires

08-11-2023

LEIDEN - Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de kwaliteitsproducten van Lagoo. Het merk biedt een complete lijn van kranen, douches en accessoires die beschikbaar zijn in 6 onderscheidende kleuren, waarvan drie met een PVD afwerking. De serie is verkrijgbaar bij aangesloten Luca Sanitair dealers in Nederland en België. 

Aan de basis van Lagoo staan ondernemers Ad Piesaar en Joost van der Veldt. Beide mannen hadden als doel een Nederlands kwaliteitsmerk op te bouwen met de Italiaanse stijl als basis, die gekenmerkt wordt door een tijdloos design met strakke lijnen en minimalistische details. Ad: ‘Wij zagen in de markt een toenemende vraag naar complete collecties. Kranen, douches en accessoires, de klant wil deze items in een onderscheidende stijl en kleur. Met Lagoo spelen wij hier op in, met een assortiment dat bovendien direct uit voorraad in Nederland leverbaar is’.

Dit heeft geresulteerd in een complete lijn van kranen, douches en accessoires, die beschikbaar is in zes verschillende kleuren: Chrome, Brushed Nickel, Matt Black, Brushed Brass, Brushed Copper en Brushed Gun Metal. Drie kleuren behoren tot de premium PVD kleuren (Physical Vapor Deposition), waarbij een extra laag metaal in vacuümkamers op de kraan of douche is aangebracht. Hierdoor ontstaat een onderscheidende combinatie van kleur, textuur en duurzaamheid. 

De producten van Lagoo worden geproduceerd in Italië. ‘Nergens in de wereld is er meer expertise en ervaring op het gebied van kraan en douche technologie dan op deze plek’, aldus Ad Piesaar en Joost van der Veldt. Aan het eind van het productieproces worden Lagoo producten individueel gecontroleerd en getest. Hierbij worden zowel de techniek als de oppervlaktebehandeling aan inspectie onderworpen. Op deze manier kan Lagoo de kwaliteit van zijn producten garanderen en bieden zij klanten 7 jaar garantie aan.

Over Luca Sanitair

Luca Sanitair is een groothandel die gespecialiseerd is in Italiaans design sanitair van hoogwaardige kwaliteit. De groothandel biedt een compleet sanitairassortiment aan en staat bekend om zijn grote aanbod in vrijstaande baden. Bij Luca Sanitair staan een persoonlijke aanpak en snelle levering centraal. De producten van de groothandel zijn uitsluitend verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.