Luca Sanitair

Luca Sanitair is een sterk groeiende sanitair groothandel die gefocust is op Italiaans design sanitair en sinds 2002 actief is op de Nederlandse en Belgische markt. De groothandel begon met een select assortiment dat in korte tijd tot een compleet sanitair assortiment is uitgegroeid, met producten als baden, douches, badkamermeubelen, wastafels, kranen, fonteinen, toiletten, radiatoren en accessoires. Al deze producten zijn gericht op het midden- en hoog segment in de sanitair branche.

Naast de private label producten, die veelal door Luca zelf ontworpen zijn, heeft Luca samenwerkingen met een aantal Italiaanse fabrikanten. Dit gaat om de keramiekproducten van Globo, de kranen en douches van Bongio, de design badkamermeubelen van GB Group, de radiatoren van DAS en de accessoires van Capannoli. Daarnaast heeft Luca Sanitair de inbouwreservoirs, bedieningspanelen en afvoeren van het Duitse Viega in het assortiment opgenomen. Luca Sanitair is gespecialiseerd in vrijstaande baden, opzetwastafels en fonteinen van het private label. Verder bestaat het assortiment uit kritisch gekozen unieke producten die ontwikkeld en samengesteld zijn samen met fabrikanten om te voldoen aan de wens van de klant.

Kenmerkend voor Luca Sanitair is de persoonlijke aanpak richting zijn relaties. Leveringen vinden uitsluitend plaats vanuit het centraal magazijn te Leiden aan exclusief gekozen dealers in Nederland en België die passen bij de missie en visie van Luca Sanitair. Door de meest commerciële producten ruim op voorraad te houden kan er meestal binnen één week uitgeleverd worden met eigen of extern transport.

Met een hecht team probeert Luca Sanitair zijn dealers zo spoedig en goed mogelijk te ondersteunen, zodat de klant het juiste advies krijgt. Luca Sanitair is uniek in de sanitair branche qua assortiment, dealernetwerk, snelle levering en de daarbij behorende service en persoonlijk benadering.

Uw complete badkamer vindt u bij één van onze dealers. Luca Sanitair brengt sfeer en design in uw badkamer!

Adresgegevens

Rooseveltstraat 12
2321 BM Leiden
Telefoonnummer: 071-572 5623 (uitsluitend voor dealers en leveranciers)
Email: info@lucasanitair.nl

LET OP: op dit adres bevindt zich GEEN showroom. De dichtstbijzijnde Luca dealer kunt u vinden op onze dealerpagina.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.30 – 17.00 uur
Op feestdagen gesloten.