Nieuws

Nieuw: mix en match met de OPI-badkamermeubels

30-06-2021

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de OPI-meubellijn van het Italiaanse merk Ceramica Globo. De meubellijn bestaat uit high end opzetwastafels en badkamermeubels die beschikbaar zijn in verschillende vormen, maten en kleuren. De OPI-meubellijn is exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België. 

De OPI-meubellijn bestaat voornamelijk uit opzetwastafels en badkamermeubels. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Kenmerkend voor de OPI-meubels zijn de eigentijdse ontwerpen, de veelzijdigheid en de toepassingsmogelijkheden. Hierdoor krijgen klanten de mogelijkheid om meubels naar eigen stijl te mixen en matchen. 

De meubels zijn ontworpen door het ontwerpteam van Angeletti Ruzza Design. Zij hebben er bewust voor gekozen om lichtheid, comfort, strakke lijnen, eenvoud en modulariteit in het design te verwerken. Dit heeft geresulteerd in zeven badkamermeubels: Bob, Ring, Stripe, Stripe+, Tile, Plain en Woody. Deze meubels zijn te combineren met 38 opzetwastafels die beschikbaar zijn in diverse vormen, veertien keramiek kleuren en veertien Le Pietre kleuren. Le Pietre kleuren zijn textuurafwerkingen die zijn geïnspireerd op natuursteen. 

Over Luca Sanitair

Luca Sanitair is gespecialiseerd in Italiaans design sanitair van hoogwaardige kwaliteit. Na de oprichting in 2002 is Luca Sanitair uitgegroeid tot een groothandel met een compleet assortiment in luxe sanitair producten. De producten zijn exclusief te bestellen bij aangesloten dealers in Nederland en België. 

Bekijk de OPI-brochure hier