Nieuws

Jaar:  

Wij zijn op zoek naar een creatieve communicatie & marketing medewerker die pakkende teksten kan schrijven

Zes nieuwe matte keramiek kleuren zijn toegevoegd aan het ‘Bagno di Colore’ Globo assortiment. Deze kleuren zijn toepasbaar op een groot gedeelte van de keramiek collectie en de gehele T-Edge serie met wastafels. Het gaat om de nieuwe matte kleuren: Mattone, Bluette, Lime, Senape, Smoke en Fard.

Zeven nieuwe matte kleuren zijn toegevoegd aan het Bongio assortiment. Deze kleuren zijn toepasbaar op bijna de gehele kranencollectie, de accessoires en op veel douche- en welness systemen.

De badkamer is niet compleet zonder een mooie wastafel in welke vorm dan ook. De wastafel wordt ook wel het praktische middelpunt van de badkamer genoemd, doordat men zich hier bezighoudt met het handen wassen, tandenpoetsen en opmaken. De juiste wastafel dient gekozen te worden die praktisch is en tegelijkertijd een mooi design heeft die bij de uitstraling van de badkamer past.

Het familiebedrijf GB Group produceert al 40 jaar badkamermeubels en design accessoires. GB doet dit met vakmanschap en een uitgekiend ontwerp met de overtuiging om een bijdrage te leveren in de badkamerinrichting. GB streeft ernaar om het vakmanschap en de made in Italy stijl te combineren met de internationale smaak van schoonheid voor badkamers. Zo ontstaan nieuwe design meubels en series die voldoen aan de behoefte van de consument. Twee nieuwe series in het assortiment van GB Group zijn de Magik- en de Uniq serie.

Luca Sanitair is een sanitair specialist in vrijstaande baden. Naast de vrijstaande baden heeft Luca ook half vrijstaande baden, hoekbaden en inbouwbaden. De baden zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen, materialen en kleuren. De acryl baden in glans wit zijn rond de 50kg en in veel verschillende vormen mogelijk. Een aantal zijn ook in mat wit verkrijgbaar. De solid surface (mat wit) en mineral stone (glans wit) baden zijn zwaarder en hebben een geraffineerde uitstraling. Een aantal van deze zware baden zijn ook in mat zwart of in de camoscio kleur (grijsgroen) mogelijk.