Nieuws

Jaar:  

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de Bagno Metallo serie. Deze serie bestaat uit high end baden en wastafels die afgewerkt zijn met een metaalcoating. Deze coating bestaat uit zuiver metaal dat op ambachtelijke wijze aangebracht wordt. De serie is beschikbaar bij geselecteerde dealers in Nederland en België.

Ben je op zoek naar inspiratie voor je toiletruimte? Ook de kleinste kamer in huis verdient een stijlvolle aanpak! We brengen er niet alleen zelf veel tijd door, ook is dit een plek die onze gasten te zien krijgen. Extra reden om de toiletruimte wat meer aandacht te geven. In deze blog zetten we een aantal unieke toiletruimtes op een rij in de meest uiteenlopende stijlen. Van kleurrijk en uitgesproken tot neutraal en rustgevend, alles komt aan bod.

Bij het ontwerpen van een nieuwe badkamer moeten er veel keuzes gemaakt worden. Hierbij omen vaak eerst de inrichting en het interieurplan aan bod en vervolgens wordt er ingezoomd op de details. Kies je bijvoorbeeld voor een inbouw- of opbouwkraan? In deze blog vertellen we je alles over de voordelen, nadelen en verschillen, zodat deze keuze je in ieder geval gemakkelijk afgaat.

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de kranenserie Squadra van het Italiaanse merk Bongio. De bedrijven hadden het gezamenlijke doel om een veelzijdige en tijdloze serie kranen te ontwerpen. Hieruit zijn 22 designkranen ontstaan die beschikbaar zijn in 17 verschillende kleuren. De Squadra serie is exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

Vorige week waren we aanwezig op de Salone del Mobile in Milaan, dé beurs om de nieuwste badkamertrends te ontdekken. De belangrijkste ontdekking? Waar de badkamer een aantal jaar geleden nog werd gezien als een praktische plek om je tanden te poetsen, mag het nu een heuse wellness ervaring worden waar je kunt ontspannen en genieten. We delen hier de meest opvallende en belangrijke trends.

De ruimte voor een badkamer is in de meeste Nederlandse woningen niet erg groot. Toch willen we allemaal graag een douche, badkamermeubel, voldoende opbergruimte, een toilet en het liefst ook een bad hebben. Het inrichten van een kleine badkamer kan daarom een uitdaging zijn. Met slimme tips kun je de ruimte praktisch inrichten, waardoor je ook van een compacte badkamer jouw droombadkamer kunt maken.

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in ons leven en dit zien we ook terug in de sanitairwereld. Er komen steeds meer duurzame producten met slimme oplossingen op de markt. Een duurzame badkamer hoeft niet meteen een compleet nieuwe badkamer te betekenen, soms kan een kleine aanpassing al een groot verschil maken. Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van duurzaamheid en hoe pak je dat aan? Wij hebben het uitgezocht en geven een aantal tips voor zowel bestaande als nieuwe badkamers.

Moderne badkamers met een naturel kleurenpalet zijn nog steeds erg populair. Toch zien we steeds meer kleur terugkomen in de badkamer! Als je deze trend wil toepassen, kun je de badkamer natuurlijk een complete make-over geven. Maar het is ook mogelijk om met een paar simpele aanpassingen of toevoegingen een kleurrijke look te creëren. Benieuwd hoe je dit kunt doen? In dit artikel geven we een aantal tips en ideeën.

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met systeemtechniek van het Duitse bedrijf Viega. Met de komst van inbouwreservoirs, bedieningsplaten en afvoeren maakt de groothandel zijn assortiment compleet. De installatieonderdelen zijn exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

Luca Sanitair introduceert de Futuro Flush, een waterbesparend toilet van deels gerecycled materiaal. Met de komst van dit toilet wil het bedrijf de circulaire economie ondersteunen en consumenten de keuze geven om bij te dragen aan een beter milieu. Het toilet is te bestellen via aangesloten Luca Sanitair dealers in Nederland en België.