Nieuws

Jaar:  

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in ons leven en dit zien we ook terug in de sanitairwereld. Er komen steeds meer duurzame producten met slimme oplossingen op de markt. Een duurzame badkamer hoeft niet meteen een compleet nieuwe badkamer te betekenen, soms kan een kleine aanpassing al een groot verschil maken. Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van duurzaamheid en hoe pak je dat aan? Wij hebben het uitgezocht en geven een aantal tips voor zowel bestaande als nieuwe badkamers.

Moderne badkamers met een naturel kleurenpalet zijn nog steeds erg populair. Toch zien we steeds meer kleur terugkomen in de badkamer! Als je deze trend wil toepassen, kun je de badkamer natuurlijk een complete make-over geven. Maar het is ook mogelijk om met een paar simpele aanpassingen of toevoegingen een kleurrijke look te creëren. Benieuwd hoe je dit kunt doen? In dit artikel geven we een aantal tips en ideeën.

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met systeemtechniek van het Duitse bedrijf Viega. Met de komst van inbouwreservoirs, bedieningsplaten en afvoeren maakt de groothandel zijn assortiment compleet. De installatieonderdelen zijn exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

Luca Sanitair introduceert de Futuro Flush, een waterbesparend toilet van deels gerecycled materiaal. Met de komst van dit toilet wil het bedrijf de circulaire economie ondersteunen en consumenten de keuze geven om bij te dragen aan een beter milieu. Het toilet is te bestellen via aangesloten Luca Sanitair dealers in Nederland en België.