Nieuws

Jaar:  

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de kranenserie Squadra van het Italiaanse merk Bongio. Deze serie bestaat uit 22 design kranen die beschikbaar zijn in 16 verschillende kleuren. De Squadra serie is exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

We brengen er veel tijd door, maar toch wordt de kleinste kamer in huis vaak vergeten als het gaat om de inrichting. Daarom geven we vandaag een aantal tips en inspiratie voor het inrichten van de toiletruimte. Handig als je gaat verbouwen of de toiletruimte wil opknappen!

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de OPI-meubellijn van het Italiaanse merk Ceramica Globo. De meubellijn bestaat uit high end opzetwastafels en badkamermeubels die beschikbaar zijn in verschillende vormen, maten en kleuren. De OPI-meubellijn is exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

Een badkamer aanschaffen doe je niet iedere dag. Het is een flinke investering, waarvan je natuurlijk zo lang mogelijk plezier wilt hebben. Om de levensduur van je badkamer te verlengen is het belangrijk dat je deze regelmatig schoonmaakt en op de juiste manier onderhoud. Ieder materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen met een bijbehorend onderhouds- en schoonmaakadvies. In deze blog lees je hoe je dit toepast in jouw badkamer.

Luca Sanitair, een groothandel in Italiaans design sanitair, heeft een servicedienst ontwikkeld om aangesloten dealers in Nederland te ondersteunen op het gebied van aftersales. Middels een online serviceformulier kunnen zij op de website van de groothandel gemakkelijk een aanvraag indienen. Luca Sanitair verwerkt het verzoek vervolgens middels een telefonisch advies, het toesturen van een onderdeel of het inzetten van een servicemonteur.

Even snel tandenpoetsen, je gezicht wassen en dan snel de deur uit! Elke ochtend en avond staan we in de badkamer, maar meestal nemen we hier niet uitgebreid de tijd voor. Terwijl het zo heerlijk kan zijn om urenlang te badderen. Een voorwaarde is natuurlijk een omgeving waar je helemaal zen van wordt. Wij geven je daarom een aantal make-over tips om van jouw badkamer een wellness waardige ruimte te maken. Laat het ontspannen maar beginnen!

Luca Sanitair, groothandel in Italiaans design, introduceert in zijn catalogus van 2021 een vrijstaand zwart bad voor de VASCA lijn. Het bad is onder de naam LUVA1750A te bestellen bij aangesloten dealers in Nederland en België. Met de komst van dit zwarte bad speelt de groothandel in op de laatste trends op het gebied van sanitair.