Nieuws

Design elektrische radiatoren 11-10-2019
Radiatoren en handdoekwarmers van het Italiaanse DAS Italië worden steeds moderner. DAS heeft drie nieuwe series sinds dit jaar in het assortiment. De Nyoi en Stick serie zijn elektrische handdoekwarmers met vele mogelijkheden en de Eclipse Slim is een serie met elektrische radiatoren met een minimalistisch design.
Globo nieuwe afwerkingen opzetwastafels 20-08-2019
Naast de veertien Bagno di Colore keramiek kleuren zijn er veertien ‘Le Pietre’ afwerkingen toegevoegd aan het Globo assortiment voor een groot gedeelte van de (opzet)wastafels. Veertien nieuwe textuurafwerkingen geïnspireerd door de mooiste natuurstenen van Midden-Italië zijn toegevoegd aan het assortiment.
Uitbreiding assortiment GB Group badkamermeubelen 19-07-2019
Luca Sanitair heeft voor een uitbreiding gekozen van het Italiaanse merk GB Group om een compleet badkamermeubel assortiment aan te bieden. GB Group levert design badkamermeubilair waarbij o.a. kwaliteit, betrouwbaarheid, service, maatwerk en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Verder is voor GB de snelle creatie- en levering die voldoen aan de behoefte van de klant belangrijk. GB heeft sinds kort een aantal nieuwe series beschikbaar die alleen door Luca Sanitair in Nederland geleverd kunnen worden.
Luca Glass douchewanden 06-03-2019
Luca Glass is een nieuw samengestelde collectie douchewanden ontworpen door Luca Sanitair. Het is fris van design, makkelijk te combineren en snel uit voorraad leverbaar. Eén van de badkamertrends op dit moment is een inloopdouche die praktisch is met een modern design. De keuze voor een douchewand in de badkamer geeft een luxe uitstraling die aansluit bij elke badkamer.
Luca Sanitair - Nieuwe vrijstaande baden 22-02-2019
Luca Sanitair is een sanitair groothandel gespecialiseerd in onder andere vrijstaande baden, opzetwastafels en fonteinen. Luca Sanitair komt met een indrukwekkende uitbreiding wat betreft de vrijstaande baden. Na jaren van ontwikkeling komen er twee mat witte vrijstaande acryl baden op de markt. Daarnaast wordt het assortiment uitgebreid met een aantal minimalistische acryl baden, half vrijstaande hoekbaden, een minimalistisch mineral stone en solid surface bad en een mat wit inbouwbad.