Luca Sanitair

Viega

Viega

Viega is een Duits familiebedrijf dat sinds 1899 gespecialiseerd is in installatietechniek. Het bedrijf stemt materiaal, techniek en comfort op elkaar af en hecht veel waarde aan onderzoek en ontwikkeling. Door deze eigenschappen kan Viega de beste kwaliteit installatieonderdelen leveren voor de badkamer. Bij Luca Sanitair kunt u terecht voor Viega inbouwreservoirs, bedieningspanelen en afvoeren.

Prevista inbouwreservoirs

Viega heeft voor het nieuwe Prevista voorwandsysteem een inbouwreservoir ontwikkeld dat voor alle toepassingen ingezet kan worden. Bij Viega Prevista heeft u de keuze tussen Prevista Dry voor wandinstallatie, staanderconstructie- en railmontage (Prevista Dry Plus) en Prevista Pure voor de natbouw. Alle systemen beschikken over hetzelfde inbouwreservoir. Zo kunt u binnen de kortste tijd een voorwandsysteem samenstellen en monteren. Zonder erover na te hoeven denken welk inbouwreservoir past voor welke toepassing en voor welke bedieningsplaat. Eenvoudig en tijdbesparend!

Visign bedieningsplaten

Het assortiment van Viega Visign biedt voor elke badkamer en elke smaak een passende bedieningsplaat die gereedschapsloos te monteren is. Bovendien zijn alle nieuwe bedieningsplaten compatibel met het Prevista inbouwreservoir. Welk design wordt geïnstalleerd, is dus alleen een kwestie van smaak, niet van techniek. De bedieningspanelen laten zich niet alleen optimaal combineren met de sanitair- en tegeltrends, maar hebben ook een aangename gevoelservaring en een bijzonder lichte spoelbediening. En omdat alle Visign bedieningsplaten aan een uitgebreide en langdurige test worden onderworpen, houden ze het een badkamerleven lang vol.

Informatie

Download de product brochures van Luca Sanitair



Viega Prevista Dry


Viega Visign bedieningspanelen

Toon alle producten van Viega