Luca Sanitair

Bagno Metallo

Vakmanschap

Baden en wastafels krijgen een coating van vloeibaar metaal die handmatig wordt aangebracht. Hieruit ontstaan producten met een unieke kleur of reliëf.

8 finishes

Bagno Metallo is beschikbaar in 8 verschillende metaal afwerkingen: Dark Steel, Gold Brass, Living Copper, Gold, Copper, Bronze, Old Brass en Silver.

Ruim assortiment

De Bagno Metallo coating kan toegepast worden op diverse Luca Sanitair baden en wastafels. Informeer hiernaar bij een van onze dealers.

Robuust en karakteristiek

De Bagno Metallo serie bestaat uit een selectie van baden en wastafels die behandeld zijn met een luxe metaalcoating. Dit betreft een vloeibaar metaal dat op ambachtelijke wijze aangebracht wordt met een spatel. Het metaal is zuiver, sterk en duurzaam. Door deze handmatige manier van bewerken, ontstaan producten die elk een unieke kleur of reliëf bevatten. De baden zijn in acht verschillende kleuren beschikbaar.

8 finishes

Vragen over de Bagno Metallo?

Wij behandelen graag uw vraag of brengen u in contact met de juiste dealer.

Brochure

In deze brochure is uitgebreide informatie te vinden over de Bagno Metallo. Lees meer over de manier waarop de metaalcoating wordt aangebracht, de eigenschappen van de coating en het beschikbare assortiment.

Download