Luca Sanitair

Projecten

Villa met vier eclectische badkamers

We kijken binnen bij een prachtige villa, die in 1927 oorspronkelijk ontworpen is als postkantoor. De Haagse designer Patricia Cheung van Plan2000 heeft het gebouw nieuw leven ingeblazen en getransformeerd tot een luxe familiehuis in haar herkenbare eclectische stijl. Wanneer je de villa binnenkomt vallen direct de prachtige kleuren en bijzondere materiaalkeuzes op, die naadloos op elkaar aansluiten. Het geheel ademt een warme en verwelkomende sfeer, wat een prestatie 'an sich' te noemen is bij een villa van deze afmetingen en proporties.

Badkamer

De villa is voorzien van 4 badkamers, die elk een eigen stijl hebben, maar toch in het grotere geheel passen. Zo zien we ook hier dat er veel aandacht is voor mooie doorkijkjes, lichtspelingen, warme tinten en verschillende steensoorten. In meerdere badkamers is gekozen voor een vrijstaand bad, die meteen de eyecatcher van de badkamer vormt. Doordat de badkamer overloopt in de slaapkamer, ontstaat er een echte relaxte hotelsfeer.

Meer informatie?

Deze waanzinnige badkamers zijn opgeleverd door Bouwton uit Valkenburg. Maar ook onze andere dealers in Nederland en Belgie kunnen je deskundig advies geven. Kijk voor de dichtstbijzijnde dealer op: www.lucasanitair.nl/verkooppunten. 

Ben je verliefd geworden op deze villa? Goed nieuws: hij staat namelijk te koop! Neem snel een kijkje op Funda of het Instagram account van Patricia (@plan_2000).  

Afbeeldingen: LinStra Fotografie
Designer: Patricia Cheung van Plan2000
Dealer: Bouwton uit Katwijk