Luca Sanitair

Lagoo

Lagoo

Op zoek naar kwaliteitsproducten met een tijdloos design? Lagoo heeft een complete lijn van kranen, douches en accessoires die ontworpen zijn met de Italiaanse stijl als basis. Dit zien we terug in stijlvolle producten met strakke lijnen en minimalistische details. 

Aan de basis van Lagoo staan ondernemers Ad Piesaar en Joost van der Veldt. Ad: ‘Wij zagen in de markt een toenemende vraag naar complete collecties. Kranen, douches en accessoires, de klant wil deze items in een onderscheidende stijl en kleur. Met Lagoo spelen wij hier op in, met een assortiment dat bovendien direct vanuit voorraad in Nederland leverbaar is’.


PVD kleuren

Dit heeft geresulteerd in een complete lijn van kranen, douches en accessoires, die beschikbaar is in zeven verschillende kleuren: Chrome, Brushed Nickel, Matt Black, Brushed Brass, Brushed Copper, Brushed Gun Metal en Brushed Champagne. Vier kleuren behoren tot de premium PVD kleuren (Physical Vapor Deposition), waarbij een extra laag metaal in vacuümkamers op de kraan of douche is aangebracht. Hierdoor ontstaat een onderscheidende combinatie van kleur, textuur en duurzaamheid.Kwaliteit als uitgangspunt

De producten van Lagoo worden geproduceerd in Italië. ‘Nergens in de wereld is er meer expertise en ervaring op het gebied van kraan en douche technologie dan op deze plek’, aldus Ad Piesaar en Joost van der Veldt. Aan het eind van het productieproces worden Lagoo producten individueel gecontroleerd en getest. Hierbij worden zowel de techniek als de oppervlaktebehandeling aan inspectie onderworpen. Op deze manier kan Lagoo de kwaliteit van zijn producten garanderen en bieden zij klanten 7 jaar garantie aan.

Easy-Fix installatiesysteem

Handig! De inbouwdelen van Lagoo zijn eenvoudig en snel te installeren door iedere erkende installateur. Bijvoorbeeld met behulp van het gepatenteerde Easy-Fix systeem. Hierbij wordt een inbouw douche eenvoudig in het plafond bevestigd met behulp van 3 gepatenteerde veren. Deze drukken de inbouwdouche in het plafond. Boren en schroeven is niet nodig. 
Documenten

Toon alle producten van Lagoo