Luca Sanitair

Bongio

Bongio

De badkamer een compleet nieuwe look geven? Door de kranen te vervangen kom je ook een heel eind. Bongio is een Italiaans familiebedrijf dat sinds 1936 gespecialiseerd is in exclusieve kranen voor de badkamer. Het bedrijf wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit en het moderne design van zijn producten. Bij Luca Sanitair kun je terecht voor verschillende kranenseries in een groot aantal kleuren. 

Italiaans design

De meeste kranen series zijn ontworpen door de Italiaanse designer Marco Poletti. Hij studeerde architectuur in Milaan en in 1991 opende hij zijn eigen Studio Poletti. Poletti beschouwt design en architectuur alsof ze één zijn, met als belangrijkste referentiepunt om een creatief idee leven te geven, namelijk ruimte, het oppervlak en het volume, door interpretaties met een sterke emotionele impact.

Squadra

Squadra is veruit de meest kleurrijke en populaire kranenserie van Luca Sanitair. De serie bestaat uit diverse soorten kranen, waaronder badkmengkranen, thermostaatkranen, hoofddouches, douchesets en wastafelmengkranen. Kenmerken bij deze kranen is de speciaal ontworpen 2.6 cm pin. De inbouwkranen zijn ontworpen met vaste inbouwdelen en een installatiebrug, waardoor deze eenvoudig te installeren en te plaatsen zijn. Dat bespaart de installateur weer tijd!

Informatie

Download de productbrochures van BongioSquadra catalogus 2022


Bongio Collections 2022


Bongio GIO2


Bongio kleuroverzicht

Toon alle producten van Bongio