Luca Sanitair

Lagoo

ColdStart systeem

Dankzij een ColdStart systeem stroomt er, vanuit de middenstand van de hendel, eerst alleen koud water door mengkranen van Lagoo. Pas als u de hendel naar links beweegt, wordt er warm water bijgemengd. Zo draagt u bij aan een beter milieu en bespaart u geld.

Easy-Fix

Lagoo inbouwdelen zijn eenvoudig en snel te installeren door een erkende installateur. Met het Easy-Fix systeem wordt een inbouw douche eenvoudig in het plafond bevestigd met 2 gepatenteerde veren. Deze drukken de inbouwdouche in het plafond, waardoor boren en schroeven niet nodig is.

PVD kleuren

De design kranen van Lagoo zijn beschikbaar in vier PVD kleuren, waarbij een extra laag metaal in vacuümkamers op de kraan of douche is aangebracht. Hierdoor ontstaat een onderscheidende combinatie van kleur, textuur en duurzaamheid.

Kwaliteitskranen met een tijdloos design

Op zoek naar kwaliteitsproducten met een tijdloos design? Lagoo heeft een complete lijn van luxe kranen, douches en accessoires die ontworpen zijn met de Italiaanse stijl als basis. Dit zien we terug in stijlvolle producten met strakke lijnen en minimalistische details.

Aan de basis van Lagoo staan ondernemers Ad Piesaar en Joost van der Veldt. Ad: ‘Wij zagen in de markt een toenemende vraag naar complete collecties. Kranen, douches en accessoires, de klant wil deze items in een onderscheidende stijl en kleur. Met Lagoo spelen wij hier op in, met een assortiment dat bovendien direct vanuit voorraad in Nederland leverbaar is’.

Vragen over Lagoo kranen?

Wij behandelen graag uw vraag of brengen u in contact met de juiste dealer.