Luca Sanitair

Futuro Flush

Waterbesparend toilet

De Futuro Flush bespaart water middels een ingebakken reduceerring en geëmailleerde sifon. Daarnaast is het toilet gemaakt van gemaakt van gerecycled materiaal en wordt het productiewater hergebruikt.

3 kleuren en 2 varianten

De Futuro Flush is beschikbaar in een regular en compacte variant. Deze zijn beiden verkrijgbaar in de kleuren glans wit, mat wit en mat zwart.

Design toilet

De Futuro Flush is een design toilet van Italiaanse bodem dat wordt gekenmerkt door zijn moderne vormgeving en hoge kwaliteit. Zo heeft het toilet een randloos ontwerp en een softclose toiletzitting.

Duurzaam toilet voor de toekomst

De Futuro Flush is een design toilet van Italiaanse bodem, dat wordt gekenmerkt door zijn slanke vormgeving en hoogwaardige kwaliteit. Bij de ontwikkeling van het toilet is er gekozen voor een duurzame aanpak, waarbij recycling en waterbesparing centraal staan.

De slanke en minimalistische vormgeving van de Futuro Flush hebben geresulteerd in een tijdloos design. Het toilet bestaat grotendeels uit gerecycled keramiek dat een Ceraslide en Batform behandeling heeft gehad.

Dit geeft een diepere kleur en heeft een antibacteriële werking. Het randloze design en de afneembare softclose toiletzitting maken het toilet een hygiënische keuze. De Futuro Flush is beschikbaar in glans wit, mat wit en mat zwart.

Futuro Flush wandcloset 53x34 cm

Futuro Flush wandcloset 46x34 cm

Vragen over onze Futuro Flush?

Wij behandelen graag uw vraag of brengen u in contact met de juiste dealer.

Brochure

In deze brochure is uitgebreide informatie te vinden over de Futuro Flush. Lees meer over de duurzame manier waarop de Futuro Flush tot stand is gekomen en de waterbesparende eigenschappen die het toilet kenmerken.

Download