Luca Sanitair

Blog

Echte eyecatchers! Bekijk deze vrijstaande baden met luxe metaalcoating

Op zoek naar een echte eyecatcher voor de badkamer? Met de Bagno Metallo serie haal je een stukje kunst in de badkamer en laat je gegarandeerd hoofden draaien. De baden en opzetwastafels uit deze serie zijn behandeld met een metaalcoating die met de hand wordt aangebracht. Dat levert unieke producten op met elk een eigen structuur. Dé ingrediënten voor een heuse eyecatcher.

Welk materiaal wordt er gebruikt?

De Bagno metallo serie bestaat uit een selectie van vrijstaande baden en wastafels die behandeld zijn met een luxe metaalcoating. Weten welke Luca sanitair producten geschikt zijn voor een metaalcoating? Vraag het een van onze dealers. Regelmatig krijgen wij de vraag of de coating van echt metaal is. jazeker! De coating is een koud vloeibaar metaal dat op ambachtelijke wijze aangebracht wordt met een spatel. Door deze handmatig manier van bewerken, ontstaan producten die elk een unieke kleur of relief bevatten. Dat maakt dat geen enkele coating exact hetzelfde is. Het metaal heeft als eigenschap dat het zuiver, sterk en duurzaam is en niet breekt of bladdert. Daarnaast hecht het zeer goed op baden en wastafels van Luca Sanitair die gemaakt zijn van solid surface en mineral stone.

Acht verschillende afwerkingen

De producten zijn beschikbaar in acht verschillende finishes: Dark Steel, Gold Brass, Living Copper, Gold Copper, Bronze, Old Brass en Silver. Genoeg keuze en daarmee perfect te combineren met alle soorten tegels, kranen of ander sanitair. Om de oorspronkelijke kleur van het metaal te behouden wordt de coating voorzien van een beschermlaag. Vind je een natuurlijk verloop van het metaal mooier? Dan is het ook mogelijk om voor living metal te kiezen. Het metaal krijgt dan geen beschermlaag en zal op een natuurlijke manier oxideren, waardoor een bijzonder patina ontstaat. Dit geeft ieder product een karakteristieke uitstraling. 

Verkooppunten

De Bagno Metallo is exclusief te bekijken bij geselecteerde dealers in Nederland en Belgie. Wilt u de Bagno Metallo bekijken of opnemen in uw showroom, mail dan naar info@lucasanitair.nl of neem contact op met uw vertegenwoordiger.

Meer eyecatchers bekijken?

Ben je op zoek naar meer inspiratie en bijzondere producten? Bekijk dan eens deze badkamermeubelen van GB Group, waarbij maatwerk mogelijk is.