Luca Sanitair

Blog

7x inspiratie voor jouw toiletruimte

Ben je op zoek naar inspiratie voor je toiletruimte? Ook de kleinste kamer in huis verdient een stijlvolle aanpak! We brengen er niet alleen zelf veel tijd door, ook is dit een plek die onze gasten te zien krijgen. Extra reden om de toiletruimte wat meer aandacht te geven. In deze blog zetten we een aantal unieke toiletruimtes op een rij in de meest uiteenlopende stijlen. Van kleurrijk en uitgesproken tot neutraal en rustgevend, alles komt aan bod. 

1. Tijdloos marmer

Afbeelding: Stone Company

2. Uitgesproken en kleurrijk

Afbeelding: Luc van den Berg

3. Clean en kalm

Afbeelding: Stone Company

4. Grieks mozaiek

Afbeelding: Kirry Zwarthoed

5. Bali chique

Afbeelding: Keizers Sanitair

6. Modern en strak

Afbeelding: Luca Sanitair - Linstra Fotografie

7. Gekleurd toilet

Ruimte besparen?

Heb je een kleine toiletruimte en wil je deze zo slim mogelijk indelen? Met compact sanitair is het mogelijk om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Dit biedt bijvoorbeeld ook mogelijkheden voor een voorraadkast of trapkast. In de eerste plaats zijn een hangend toilet en een inbouwreservoir een logische keuze om ruimte te besparen. Maar wist je dat er ook speciale compacte toiletten bestaan? Hiervan is de lengte is ingekort, waardoor er meer beenruimte beschikbaar komt. Een voorbeeld hiervan is de Futuro Flush Compact, die ook nog eens waterbesparend werkt. Bekijk hier de brochure.

Daarnaast wordt er vaak gekozen om een fontein bij het toilet te plaatsen. Om de ruimte zo optimaal mogelijk te gebruik is het handig om het fontein in een hoek van de ruimte in te bouwen. Op deze manier wordt het ruimtelijke aspect van de toiletruimte bevorderd. Bekijk hier ons assortiment met compacte fonteinen. 

Ben je er nog niet helemaal uit hoe je je toiletruimte wilt inrichten? Bekijk dan eenonze projecten  om inspiratie op te doen of laat je adviseren door een van onze dealers