Luca Wood

Luca Wood

Luca Wood is op de Nederlandse markt geïntroduceerd als een private label van Luca Sanitair. De badkamermeubels worden vervaardigd van hoogwaardig eiken en worden geproduceerd in Nederland.

Italiaans design

Voor het design van Luca Wood is inspiratie gehaald uit de Italiaanse badkamers en badmeubels. Daarnaast maakt Luca Wood alleen gebruik van natuurlijke materialen, wat een luxe design en warme uitstraling geeft. Naast het standaard assortiment zijn de badmeubels ook op maat te bestellen.

Teak hout

Nieuw is het Teak assortiment. Plantage teak komt van plantages die tussen de 20 en 50 jaar geleden zijn aangelegd. De plantages waar dit Teak vandaan komt hebben voor werk en welvaart gezorgd en voorkomen het illegaal kappen van hout. Voor binnentoepassingen is het een mooie en stabiele houtsoort, zeer geschikt voor meubels.

Hi-Macs kan nu ook gecombineerd worden met Luca Wood in een aantal standaard maten waarbij maatwerk ook mogelijk is.

Bij elk groot badkamermeubel van Luca Wood wordt een onderhoudsset meegeleverd. Omdat het om een natuurproduct gaat is het belangrijk dat het badmeubel van Luca Wood gedroogd wordt na gebruik. Op www.rubiomonocoat.com kunt u meer informatie vinden over het onderhoud.

Informatie

Download de productbrochures van Luca WoodLuca Wood kleuren


Teak kleuren


Luca Wood maatwerk bestelformulieren