Luca Sanitair

Persberichten

Nieuw: Globo Lalita opzetwastafels en wandclosets van keramiek

19-05-2023

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de Lalita serie van Globo. Deze serie bestaat uit opzetwastafels en wandclosets die gemaakt zijn van keramiek. Kenmerkend voor de serie zijn ronde vormen, een groot aantal kleuropties en bij de wandclosets een wervelspoelsysteem. De Lalita serie is exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België.

De Lalita wandclosets zijn voorzien van een Cleanstorm spoelsysteem, dat garant staat voor een geruisloze en sterke wervelspoeling die zorgt voor een optimaal spoelresultaat. Dit zorgt voor meer hygiëne en minder last van vervelende geurtjes. De wandclosets zijn beschikbaar in 15 verschillende Bagno di Colore kleuren. De wastafels zijn naast de Bagno di Colore kleuren ook verkrijgbaar in 14 Le Pietre kleuren. Dit zijn verschillende prints met 'steenlook', zoals travertin en marmer. 

Over Globo

Het Italiaanse familiebedrijf Globo is gespecialiseerd in keramisch sanitair en produceert wastafels en (wand)closets in een divers kleurenpalet, van roze tot marmerlook. Het bedrijf stelt het milieu centraal in zijn gehele bedrijfsvoering, met als doel de impact van de productiecyclus op het milieu te verminderen. De voornaamste aandachtspunten zijn het reduceren van het elektriciteitsverbruik, het gebruik van natuurlijke bronnen en het verminderen van de CO2-uitstoot. 



Brochure Lalita